Start
Nyheter via RSS länkNyhetslänkning kring energifrågor 

info/länkar

Vad kostar ett vindkraftverk?

Skatter på energi

Broschyr kring planer på vindkraft

Energimyndigheten/vindkraft

Den ultimata sidan för vindkraftsintresserade

Karta med årsmedelvindar i Sverige

Spotpriser på Nordpool

Den ultimata sidan för vindkraftsintresserade

Länsstyrelsen-Företagsstöd-VG

PVE startar nytt bolag, Solardesign.

Nettoenergimätning

 

 

 

I Göteborg säljer vi småskaliga vindkraftverk, gårdsverk och solceller för villor, gårdar/jordbruk för el-produktion. Huvudkontoret ligger i nya fräscha lokaler i Sävedalen, Göteborg.

 Vindkraftverk och solceller i Göteborg säljes av ETV Energy som arbetar med ledande tillverkare. Vi hjälper till med hela projekteringen, att resa ett vindkraftverk. Vi har valt att satsa på kvalitetstillverkade småskaliga vindkraftverk och större gårdsverk från Sverige och Asien. Vindkraftverken finns i storleksordning, 0,8 - 45 kWh, passande för villor, mindre fastigheter och lantbruk. Vi har representation i Göteborg, Halland och Västra Götaland. ETV Energy Group har huvudkontoret i Sävedalen, Göteborg. Förutom vindkraftverk och solceller säljer vi även inom ETV Energy Group, värmepumpar från IVT Värmepumpar via IVT Center Sävedalen och Nibe, ComfortZone, Bosch för att nämna några exempel via Värmekällan AB. Båda dessa företag ingår i ETV Energy Group.

Besök våra andra företag och se alla fördelar med att vara ett kompetenscenter inom förnybar energ.  

 

PRODUCERA DIN EGEN EL!

Du som vill producera din egen el har här ett mycket bra erbjudande. Genom vårt paket med både solcell på 230Wp + Involar Microinverter kan du starta i liten skala för att kunna fortsätta och bygga ut anläggningen till 200 solceller i en seriekoppling. Detta tack vare Involars Microinverter. Startkostnaden är låg, endast 4.895 kr för ett paket. Så passa på.

 

 

 

För mer information kring Involars Microinverter, klicka här.

 


 

 

 

 


© ETV ENERGY 2010 Vindkraft - Solenergi