Start
Vindkraftverk Solenergi Värmepumpar

Start » Produkter » Värmepumpar

Försäljning, service av värmepumpar och kylaggregat oavsett fabrikat.

 

ETV ENERGY GROUP AB erbjuder även via VärmeKällan AB och IVT Center Väst fler energisparlösningar än andra leverantörer.


IVT Center Väst


Ett företag med IVT värmepumpar som specialité. IVT värmepumpar, en av Europas största värmepumptillverkare. Vi har arbetat med IVT värmepumpar sedan starten av IVT Center. 20 års erfarenhet och mer än 8.000 kunder. IVT Center Väst är  IVTs största återförsäljare sedan starten. IVT Center Sävedalen som ingår i IVT Center Väst är det första IVT Centret i Sverige. IVT Center Väst finns på 7 orter i Halland och Västra Götaland.

 

Värmekällan AB


Försäljning, service av värmepumpar och kylaggregat oavsett fabrikat. Vår långa erfarenhet i kombination med kontinuerlig utbildning inom den senaste teknologin ger dig en trygg, bekväm och problemfri uppvärmning/kyla. Förebyggande service och underhåll är en naturlig del i en produkts livscykel och skapar förutsättningar för bästa ekonomi och driftssäkerhet. Vi är dessutom en oberoende återförsäljare till varumärken som NIBE, VIESSMANN, THERMIA, BOSCH med flera.

Låt oss handha skötsel och underhåll av din värmepumpanläggning.

Vi arbetar med åtgärder som ger dig ett bra inomhusklimat. I och med att företaget sköter service åt sina kunder informerar de även om ny teknik som skulle innebära ytterligare besparingar gentemot äldre befintliga pumpar. Vi installerar ny modell av samma märke om så kunden vill eller rekommenderar genom vår kunskap en bättre lösningen för fastigheten. Det är oftast bättre att investera i ny effektivare teknik än att reparera äldre anläggningar.

Total trygghet

Genom jourservice dygnet runt, året runt erbjuds trygghet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Kontakta VärmeKällan för att få mer information serviceavtal med oss på Värmekällan eller tryck direkt på rubriken ovan.

Besök deras hemsidor; www.varme-kallan.se, www.ivtcenter.se

 

 

 

 


© ETV ENERGY 2010 Vindkraft - Solenergi