Start
Hannevind Vindkraft AB Windforce HybridEnergy

Windforce

 

Windforce är ett svenskt företag som kännetecknas av en kompromisslös inställning
till kvalitet och funktion. Vi tillhandahåller produkter och kompletta system som möjliggör för kunden att producera sin egen el utifrån klimatsmarta och energieffektiva metoder. Vi erbjuder också solcellsdriven belysning och andra energisparande lösningar.

Windforce anser att varje individ skall ges möjligheten att själv producera sin egen el från det överflöd av miljövänlig energi som finns i vår omgivning. Att få vara självförsörjande på el är oerhört givande.

Att dessutom få vara med och bidra till en renare värld är något som driver Windforce att utveckla marknadsledande produkter och system inom miljövänlig energiutvinning. De är en heltäckande leverantör av energieffektiva lösningar oavsett uppvärmning av fastigheter eller laddning av elbilar.

Alla de produkter de saluförs genom oss på ETV ENERGY GROUP, har under långt tid testats och utvärderats för att kunna erbjudas marknaden. Bästa lösningar till bästa möjliga pris.

Windforce AB är dessutom uppdaterade på aktuell forskning inom miljö- och energiteknik. Så fort det kommer nya produkter som anses vara tillräckligt bra för att passa vår produktsegment, kommer vi även att saluföra dessa. Under förutsättning att de klarar våra tester och kan vidareutvecklas.

Windforce arbetar ständigt med förbättring av produkter och system för att alltid kunna erbjuda konkurrenskraftiga lösningarna. Produkterna skall också vara prisvärda, mer watt per krona är viktigt både för dig som kund och för oss. Detta uppnås genom lång livslängd.

Windforce säljer och tillverkar inte bara enskilda produkter utan konstruerar även kompletta hybridsystem, där i första hand vindturbiner och solceller kombineras. Dessa system kan t.ex. även innehålla värmepumpar och andra produkter som utnyttjar förnyelsebar energi. Systemen anpassas för att passa just dina behov. Där kan våra systerföretag, IVT Center Sävedalen och VärmeKällan AB erbjuda de bästa lösningarna på marknaden.

Vad Windforce säger är, "Tillsammans hjälper vi till att minska effekterna på jordens klimat. Tillsammans kan vi uppnå målet om nollutsläpp." Windforce mission är satt i ord genom,

 

Zero emission - our vision

 
  

 


© ETV ENERGY 2010 Vindkraft - Solenergi