Start
Hannevind Vindkraft AB Windforce HybridEnergy

Start » Produkter » Vindkraftverk » Leverantörer » HybridEnergy

HybridEnergy

Hybrid Energy AB är verksamt inom småskalig förnyelsebar energi. De utvecklar och marknadsför genom ETV Energy Group, mindre vindkraftverk och komponenter till dessa, samt vind-sol hybridsystem. De representerar den ledande Gin Long koncernen i Norden. De är kända för sin höga kvalitet och är specialicerade på generatorteknik.

Bakgrunden till företaget är att allt fler människor blir medvetna och engagerade i hur energifrågor påverkar både vår ekonomi och miljö. Det har därför på kort tid skapats större möjligheter för både privatpersoner, lantbrukare och företag att själva kunna bidra till den energiomställning som krävs.

Med över 20 års erfarenhet inom mekanisk och elektrisk produkttillverkning har Gin Long ett team med erfarna utvecklingsingenjörer inom förnyelsebar energi som är hängivna att ge den bästa kvaliteten och skapa komponenter och vindkraftverk i världsklass. Produktionen sker med den senaste utrustningen, i nya fabriker och de följer de senaste produktionstekniska teorierna.

Forskning och utveckling: Ginlong skiljer sig från traditionella tillverkningsföretag genom en mycket stark forskning och utveckling. Ginlongs team inom forskning och utveckling (F&U) består av spjutspetskompetens med flera forskarutbildade experter och många års erfarenheter. Detta har gett Ginlong flera patent och även deltagande i två statliga forskningsprojekt.

Kvalitet: Ginlong har en mycket strikt kvalitetskontroll och jobbar även rutinmässigtmed med att förbättra sin produktion. I F&U-fasen utvecklas kontinuerligt testutrustning, t.ex. specialiserad testutrustning för funktions- och kvalitetstest av generatorerna och även testutrustning för de noggranna testerna av omformarna (inverter) för att garantera säkerhet och effektivitet av produkterna. Ginlong uppfyller därför standarder som IEC61000, IEC 55022, UK’s G83/1 samt CE-certifikat av invertrarna.

Produktblad

    

 

 

 

              

 

                      

 

 

 


© ETV ENERGY 2010 Vindkraft - Solenergi