Start
Info Länkar
Nyheter via RSS länkNyhetslänkning kring energifrågor 

info/länkar

Vad kostar ett vindkraftverk?

Skatter på energi

Broschyr kring planer på vindkraft

Energimyndigheten/vindkraft

Den ultimata sidan för vindkraftsintresserade

Karta med årsmedelvindar i Sverige

Spotpriser på Nordpool

Den ultimata sidan för vindkraftsintresserade

Länsstyrelsen-Företagsstöd-VG

PVE startar nytt bolag, Solardesign.

Nettoenergimätning

 

 

Start » Företaget

ETV Energy Group AB

 

Under företagsgruppen ETV Energy Group AB finns företag som sedan 20 år verkat inom sektorn energiteknik. Tanken med att skapa en företagsgrupp är helt enkelt att tillgodose presumtiva såväl som befintliga kunder med den senaste tekniken inom energilproduktion. Bland annat genom vindkraftverk och solceller samt energi för uppvärmning av fastigheter genom värmepumpar. Inom företaget ingår alltså ett flertal företag med olika inrikningar inom energisektorn.

IVT Center Väst är specialiserat på försäljning av IVT värmepumpar. En av Europas ledande tillverkare av värmepumpar vilka bidrar till minskad energiåtgång för uppvärmning av privat- och industrifastigheter.Finns på 7 orter längs västkusten och i Trestad.

Det andra företaget, VärmeKällan, har fokus på service/installation av värmepumpar. Säljer även de flesta andra, på marknaden kända värmepumpar.

För att driva värmepumpanläggningar med ytterligare minskade kostnader, har vi tagit fasta på ytterligare två produktlinjer till vår affärsidé, vindkraft samt solcells-teknik. Detta sker i företaget ETV Energy. Tillsammans i gruppen skall vi kunna erbjuda våra kunder, en helhet för att bidra till minskad miljöpåverkan och minskade kostnader för ägare av fastigheter. Besök gärna våra övriga företags specifika sidor på nätet.

 

 

 


© ETV ENERGY 2010 Vindkraft - Solenergi